Hoe kan ik boeken?
Als u uw keuze heeft gemaakt voor een jacht dan kunt u de beschikbaarheid controleren en vervolgens via de website het schip boeken. U kunt ook telefonisch boeken. Na het boeken ontvangt u van ons een huurovereenkomst welke wij ondertekend terug willen. Als u de overeenkomst retour heeft gestuurd en een aanbetaling hebt gedaan is uw boeking definitief. Drie weken voor het vertrek dient u de tweede termijn van de huursom te voldoen.

Verzekering en borg
Al onze schepen zijn All-risk verzekerd. Voor schade hebben wij een eigen risico van € 750,-. Dit is gelijk aan de borg van € 750,- welke contant bij ons dient te worden afgegeven. Wij vragen u tevens om een kopie van uw paspoort of rijbewijs. Als u terugkomt krijgt u – indien er geen schade is – de borg uiteraard weer van ons terug.

Moet ik beddengoed meenemen?
Aan boord van elk jacht zijn kussens aanwezig. Lakens, dekbedden en overtrekken dient u zelf mee te nemen.  U kunt ook kiezen om dit door ons te laten doen met het VIP Pakket. Dit houdt in: een opgemaakt bed, met kussen, dekbed en overtrek, en 2 washandjes en een grote en kleine handdoek per persoon.

Krijg ik een vaartraining?
Voordat u de haven verlaat krijgt u van ons een korte uitleg en maken we een korte ‘proefvaart’. Wilt u extra tijd hiervoor, oefenen met bijvoorbeeld aanleggen of door een brug varen, dan raden wij vaarles aan. U gaat dan zelf aan het roer met een ervaren instructeur die u op weg helpt.